Фактологически не е вярно, че сценаристите се завръщат, защото ние не

...
Фактологически не е вярно, че сценаристите се завръщат, защото ние не
Коментари Харесай

Ивайло Вълчев : Сценаристите не са си тръгвали, за да се завръщат

" Фактологически не е правилно, че сценаристите се завръщат, защото ние не сме спирали да се занимаваме както с вътрешнопартийния живот, по този начин и с всичко, което се изисква от нас в живота на партията Има Такъв Народ ". Това сподели пред БНР Ивайло Вълчев от " ".

Листите в обособените области бяха поверени на локалните организации на Има Такъв Народ, акцентира той и добави: " Водачите са разисквани и сложени на централно равнище. Има Такъв Народ няма желанието да бъде партия, която да разпраща парашутисти по време на избори и да ги хвърля тук-там, където да се срещат занапред с хора, с които не са работили ". 

Според него ИТН към този момент са " изчистени от всевъзможни хора, които са гледали на влизането си в партията като на стъпалце от стълбичката на личните си упоритости ":  " Останали са единствено хора, за които идеята е по-важна от това какво ще им се случи в личен проект ". 

По думите му опонент на Има Такъв Народ на тези избори е системата, която е отказала хората да гласоподават.

Ивайло Вълчев разяснява подписката за референдум, която Има Такъв Народ провежда: " За нас е значимо да прокараме концепцията за референдум, който да докара до привикване на Велико Народно заседание, което да прегледа смяната на държавното устройство към президентска република. Ние желаеме да бъдем поръчител, че каквото и решение да бъде взето на един подобен референдум, то ще бъде почетено от Народното събрание ". 

Ако Има Такъв Народ бъде част от 49-ото Народно заседание, ще направи всичко допустимо, с цел да бъде излъчено работещо държавно управление, даде обещание той.

Според него песента за Лена Бориславова не им е изиграла неприятна смешка: " В политиката възприятието за комизъм и за самоирония не би трябвало да те напуща. На нас това нито ни е плюс, нито ни е минус. Такива неща сме правили 30 години и ще продължим да ги вършим. Самите ние не прощаваме първо на себе си ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР